blog-logo

RMN Diagnostica Brașov oferă servicii specializate de medicina muncii de la 1 octombrie

Oamenii reprezintă cea mai preţioasă resursă a unei companii.

Pe lângă oferirea unui salariu şi a unor condiţii optime de desfăşurare a activităţii, compania/ angajatorul trebuie să se asigure că spaţiul în cadrul căreia se lucrează este sigur, prin evitarea, prevenirea sau după caz, minimizarea oricărui risc ce ar putea afecta sănătatea sau securitatea personalului în timpul lucrului.

Conform legislației în vigoare privind Medicina Muncii, toți angajatorii trebuie să asigure medicina preventivă a angajaților, încheind în acest sens un contract cu o unitate medicală autorizată.

„Mereu am susținut și am fost parte din proiectele benefice și trainice pentru comunitatea brașoveană. Clinica RMN Diagnostica este unul dintre ele și mă bucur să fiu parte a unei echipe formată din medici profesioniști, dar și din personal bine pregătit, cu atenție deosebită față de pacienți. Ne dorim ca angajatorii prezenti pe piața brașoveană să conștientizeze faptul că sănătatea angajaților este primordială și că prevenția este baza unei bune productivități la locul de muncă. În acest sens, pachetele noastre includ atât strict servicii de medicina muncii, cât și o serie de beneficii și oportunități pentru angajați, oferindu-le posibilitatea să-și verifice starea de sănătate din perspectiva specialităților clinicii noastre”, a declarat Alexandra Crivineanu, director departament Medicina Muncii RMN Diagnostica.

Alte articole:   Controlorii de trafic din Arad care vor dirija aeronavele pe Aeroportul din Ghimbav au început simulările

Suntem o echipă puternică, motivată, cu experienţă în imagistică medicală şi mai ales RMN de peste 30 de ani la nivel european şi de 10 ani în România. RMN Diagnostica, pe lângă serviciile medicale de înaltă calitate oferite în cadrul centrelor medicale, vine în întâmpinarea pacienților cu servicii medicale în contract CAS și în cadrul ambulatorului de specialitate Brașov, Făgăraș, Sibiu și, în curând, Cluj”, a precizat Alexandru Bica, director RMN Diagnostica.

Pentru informații suplimentare și programări puteți suna la telefon 0740 827 224 sau 0368 005773.
BRAȘOV, str. Hermann Oberth nr.8 (zona Uranus)
medicinamuncii@rmn-diagnostica.ro

Detalii despre serviciile de medicina muncii asigurate de clinica noastră precum și oferta de tarife gasiți și pe site-ul nostru www.rmn-diagnostica.ro

Distribuie dacă îți place!
  1. Foarte bun articolul, multumesc mult pentru link.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.