VIDEO Accident în cartierul Tractorul. Poliţia e pe urmele vinovatului

VIDEO Accident în cartierul Tractorul. Poliţia e pe urmele vinovatului

20.08 „Autoturismul inmatriculat in Polonia a fost oprit de un echipaj al Biroului Rutier pe B-dul Garii. Conducatorul auto, care se afla singur in masina, a pretins ca nu are asupra sa actele cand i au fost cerute pentru control, iar cand politistii i-au cerut sa coboare din masina pentru testarea privind prezenta alcoolului in aerul expirat, acesta a demarat cu masina. A fost urmarit de echipajul de politie pe mai multe strazi iar in una din intersectii a acrosat un alt autoturism aflat in trafic dupa care a abandonat masina in dreptul imobilului cu nr. 15 de pe str. Gral Mociulschi. Politistii criminalisti efectueaza cerctarea vehiculului dupa care acesta va fi indisponibilizat la sediul IPJ. Se intreprind verificari pentru stabilirea idenditatii conducatorului auto”, au precizat polițiștii.

Alte articole:   Tir Sportiv: Ion Ștefan Rareș, pregătit de un campion olimpic pentru JO Tokyo 2021

19.30 Polițiștii caută un șofer care a provocat un accident în cartierul Tractorul. Potrivit martorilor, cel vinovat era la volanul unui BMW seria 3, cu numere de Polonia.

Cei din zonă spun că cinci mașini de poliție patrulează în zonă. Individul ar fi scăpat după ce a intrat într-un bloc și a ieșit pe cealaltă parte.

Revenim cu amănunte

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate