blog-logo

Sechestrată și violată de un „Făt-Frumos” cunoscut pe reţelele de socializare

Sechestrată și violată de un „Făt-Frumos” cunoscut pe reţelele de socializare

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Brașov au dispus joi reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat, de 30 ani, cu antecedente penale și a două femei de 29, respectiv 40 ani, primii doi din municipiul Brașov, iar cea de a treia din Pitești.

„La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 18.30, polițiștii locali aflați în serviciu au depistat în zona podului de pe str. Zizin, o femeie de 24 ani, din comuna Butimanu, județul Dâmbovița. Aceasta era îmbrăcată sumar și a relatat că a fost sechestrată de către un bărbat pe care l-a cunoscut prin intermediul unei rețele de socializare”, spun oamenii legii.

Alte articole:   Începe "Rabla pentru electrocasnice" 2021. Ce aparate se pot achiziționa și care e valoarea voucherelor

Verificările privind aspectele relatate de femeie au fost preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale. Aceștia, la data de  20 septembrie a.c., cu sprijinul polițiștilor de la Serviciul de Acțiuni Speciale  Brașov, au efectuat o percheziție domiciliară la imobilul de pe raza municipiului Brașov unde bărbatul indicat de victimă locuiește, aici fiind depistat bărbatul și cele două femei.

Polițiștii  au stabilit că bărbatul, la începutul lunii septembrie, după ce a purtat mai multe conversații cu victima pe o rețea de socializare, s-ar fi prezentat la reședința acesteia și ar fi convenit să se deplaseze împreună în Brașov, pentru a începe o relație. Ajunși la domiciliul acestuia, bărbatul ar fi agresat-o fizic, ar fi obligat-o pe aceasta să întrețină relații sexuale cu el și ar fi lipsit-o e libertate, în perioada 9 – 18 septembrie a.c..

Alte articole:   4 persoane au decedat în accidentul de pe DN13

Victima spăune că bărbatul ar fi beneficiat și de complicitatea celor două femei. Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore și au fost introduși în arestul I.P.J. Brașov, la data de 20 septembrie a.c.. Ulterior, instanța a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 zile.

Ei sunt cercetați în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe, viol, respectiv complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal și complicitate la viol, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate