blog-logo

„Fermier” din Oltenia, pus pe afaceri grase la Brașov

„Fermier” din Oltenia, pus pe afaceri grase la Brașov

În urma a trei percheziții efectuate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Brașov, au fost ridicate 53 de plante de cannabis, 130 g. cannabis și suma de 3.050 euro.

La data de 12 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Brașov, au efectuat trei percheziții domiciliare, pe raza municipiului Brașov și a comunei Dumbrăvița, la reședința și casa de vacanță ale unui bărbat, în vârstă 40 de ani, din Craiova, care locuiește fără forme legale în Brașov.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite, două culturi indoor de cannabis cu 53 de plante aflate în diferite stadii de dezvoltare, 130 g. cannabis, resturi vegetale și inflorescențe, fertilizanți și instalații necesare întreținerii culturii.

Alte articole:   Propuneri pentru deschiderea restaurantelor, indiferent de scenariu: Certificat de vaccinare sau test PCR la intrare

De asemenea, polițiștii au identificat suma de 3050 euro, despre care există indicii că ar proveni din comercializarea acestor substanțe, asupra căreia s-a luat măsura instituirii sechestrului asigurator.

Cel în cauză este bănuit că, în perioada aprilie – septembrie 2018, ar fi înființat și îngrijit respectivele culturi indoor de cannabis.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior instanța a dispus arestarea preventivă a acestuia, 30 de zile, pentru trafic de droguri.

Cercetările sunt continuate de polițiștii specializați în combaterea criminalități organizate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului.

Distribuie dacă îți place!
  1. Aceasta este o planta cu multiple beneficii terapeutice, nu un drog … iar daca e sa vorbim de droguri hai sa abordam subiectul alcool, tutun, sare, zahar alb si chiar medicamentele uzuale (numite chiar droguri) de care multi oameni sunt dependenti … Lasati oameni sa-si exploreze constiinta cum vor, iar daca e sa banam toate drogurile hai s-o facem, incepand cu alcoolul si tutunul, alcoolul fiind infinit mai groaznic si mai rau ca marijuana, iar tutnul e responsabil de nenumarate boli si decese … deci mai usor cu marijuana pe scari …mai rasfirati, mai rasfirati …

    Reply
  2. cucu = prostul saptamanii. Locul de prostul anunului e ocupat permanent de Veo.

    Reply
  3. Mare prost esti, cucule…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate