Copiii pot afla oferta cluburilor sportive din Brașov în Piața Sfatului

Copiii pot afla oferta cluburilor sportive din Brașov în Piața Sfatului
Sâmbătă, 22 septembrie, începând cu ora 13.30, vă invităm în Piața Sfatului pentru a participa la cea de-a treia ediție a Junior Sport Fest, un eveniment de responsabilitate socială organizat de către Urban Invest.

Pentru a veni în sprijinul celor mai mici dintre brașoveni în alegerea disciplinei sportive potrivite, încă de acum trei ani, Urban Invest a decis să organizeze cel mai mare eveniment de promovare a sportului în rândul copiilor, Junior Sport Fest. În cadrul acestui eveniment, unic în țară, copiii pot să asiste și să participe la numeroase demonstrații sportive realizate de către juniorii înscriși la cluburile sportive din Brașov.

 „Odată cu începerea noului an școlar, copiii au șansa să interacționeze cu antrenori și sportivi de la mai multe cluburi brașovene, pentru a vedea în mod direct demonstrații sportive și a se orienta către ce le place. Au șansa să discute cu antrenorii, dar și cu alți copii care deja practică un anumit sport, dar și să participe activ la demonstrații, tocmai pentru a putea alege un sport pe care să-l practice cu plăcere și pe viitor”, a declarat, din partea organizatorilor, Dana Dumitrescu.

Organizarea Junior Sport Fest este sprijinită de către Primăria Brașov, iar evenimentul are alături şi sportivi de renume, precum Magda Jerebie, Rareş Dumitrescu, Tiberiu Dolniceanu.

Vicecampionul olimpic la scrimă Rareș Dumitrescu: „Scopul evenimentului este de a-i încuraja pe cei mici să practice un sport, iar părinții trebuie să conștientizeze că, indiferent dacă copilul lor va face sau nu performanță, este imperios necesar să încerce măcar o dată în viață un sport, pentru că îl va ajuta cu siguranță în dezvoltarea lui. În plus, în momentul în care ajung în sală sau pe teren, copiii învață lucruri noi, cunosc și alți copii, ceea ce îi ajută să socializeze, mai ales că, în prezent, mulți micuți își petrec cea mai mare parte a timpului liber în fața calculatorului sau telefonului”.

Ca și la edițiile anterioare, Urban Invest a pregatit pentru cei mici o serie de surprize. După ce a doborât mai multe recorduri mondiale și a uimit și juriul de la „Românii au talent”, campionul național la bike-trial, Orbán Barra Gábor, va ajune sâmbătă și la Brașov, unde promite un show de excepție în Piața Sfatului.

Cel mai cunoscut biketrial rider din România va aduce în Piața Sfatului, începând cu ora 16.00, un traseu mobil unic pentru practicarea acestui sport. Performanţa sportivului de trial bike originar din Sfântu Gheorghe, de a sări de 561 ori cu bicicleta pe o roată pe un traseu de bike-trial a fost recunoscută oficial de Guinness World Records. El a reușit să își depăşească ţelul impus, de 555 de sărituri, în condiţiile în care recordul mondial anterior fusese de 495 de sărituri.

Campionul național la bike-trial, Orbán Barra Gábor: „Îmi doresc să promovez acest sport, pentru că la noi toată lumea crede că este numai un joc. Avem sportivi foarte buni în România. Eu le transmit mesajul să îşi urmeze visurile până la capăt şi să lupte pentru ele”.

Participarea la demonstratiile sportive este gratuită, copiii si părinții fiind asteptați în Piața Sfatului pentru a afla cât mai multe despre minunata lume a sportului. Aceștia pot obține informații direct de la antrenorii și juniorii cluburilor sportive participante la eveniment: CS Dinamo (Scrimă), ASC Corona Brașov (Handbal, Fotbal, Hochei, Patinaj), BC Galactica Brașov (Baschet), CS Transilvania Brașov (gimnastică ritmică), Școala de Dans și Balet – Balet cu Vio, Tenis (Clubul Tc.Dav&Sin Brasov), Karate (Shingitai Karate Club), Scoala de karting (A.C.S. Praga Racing), plus multe alte surprize..

Închiderea evenimentului este programată pentru ora 19.30. 

Program eveniment:

 • 13:25 Deschidere eveniment
 • 13:30 Karate
 • 14:00 Tenis
 • 14:30 Patinaj Viteză
 • 15:00 Hochei
 • 15:30 Handbal
 • 16:00 Balet
 • 16:30 Gimnastică Ritmică
 • 17:00 Orbán Barra Gábor – demonstrație de bike-trial
 • 17:30 Scrimă
 • 18:00 Fotbal
 • 18:30 Baschet
 • 19:00 Atletism
 • 19:30 Inchidere eveniment
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Scafandrii ISU Brașov, intervenție în cazul unei ambarcațiuni eșuate la Eforie
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate