blog-logo

Cum organizează Primăria Braşov sexcepţional lucrările pe domeniul public

La câte cluburi de fotbal există în Braşov, sigur există vreo grupă unde se fac antrenamente intensive pentru funcţionari, care învaţă cum să-şi dea cât, mai „eficient” posibil, cu stângu-n dreptu’.

Iată un exemplu unde cei mai buni specialişti la datul cu stângu-n dreptu’ au performat. De la începtutul verii, mai-marii Primăriei Brașov au anunțat că se va realiza un giratoriu la intersecţia dintre străzile Carpaţilor şi Zorilor. Toate bune și frumoase, numai că experții or fi socotit că nu costă suficient, și mai trebuie aruncați niște bani publici pe fereastră. Probabil, sub sloganul „Faceți ceva, numai faceți”, să zică lumea că Primăria Brașov se munceşte.

Alte articole:   Brașoveanul Marian Barbu, validat de Comitetul Executiv al FRF

Şi, uite aşa, scrie coronapress.ro, în intersecţia cu pricina s-au apucat oamenii de lucru, dar nu la giratoriu, ci la iluminat inteligent. Că Braşovul trebuie să fie Smart City, dar nu şi la Primărie. S-au apucat munctiorii să sape şanţuri pe trotuare, s-au montat stâlpi noi, reclamă la AS SR, vopsiţi galben şi negru.

Sexcepţional! (e cu s atunci când f _ _ i banii publici) au exclamat de la înălţimea lor fruntaşii urbei. După care, la nicio lună, unul din stâlpi a ajuns la orizontală că au început noile săpături şi lucrări la… giratoriu.

Evident, „iegzistă” o explicaţie: Ordinul de începere a lucrărilor (la schimbat sistemul de iluminat) cică a fost dat înainte de a se lua hotărârea ca acolo să se facă un giratoriu. Că lucrurile nu sunt chiar aşa, nu are rost să mai comentăm, mai ales că s-au dat asigurări că Primăria nu va plăti acele lucrări. De parcă firmele private or fi asociații de binefacere pentru funcționarii publici care își dau cu stângu-n dreptu’. Apoi, faptul că s-a decis să se facă o lucrare înainte celeilalte, este o demonstraţie de virtuozitate pentru haosul din Primărie, unde este evident faptul că nu există nici cea mai mic idee asupra a ceea ce se doreşte să se întâmple cu oraşul de poveste…

Alte articole:   3110.2020 - 5.753 de cazuri noi. 162 de cazuri noi la Brașov

Sau, se rezolvă tehnic povestea, cu niște devize umflate într-o parte, pentru lucrări efectuate „prea repede”?…

Foto> coronapress.ro

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.