Băuți la volan mai mulți șoferi au fost prinși în trafic de politiștii brașoveni

Băuți la volan mai mulți șoferi au fost prinși în trafic de politiștii brașoveni

Poliţiştii brașoveni care au fost în misiune la sfârşitul săptămânii pe străzile din judeţ nu au dus lipsă nici de această dată de şoferi care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice.

Oamenii legii au depistat, în weekend, mai mulți șoferi incoștienți, care pun în pericol viața și sănătatea participanților la trafic.

Printre ei se numără o şoferiţă în vârstă de 28 de ani care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Aceasta a fost depistată de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Zărneşti, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN 73, iar etilotestul a indicat valoarea de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Alte articole:   Un brașovean riscă 7 ani de închisoare după ce a șantajat 20 de pedofili, pe internet!

În consecinţă, aceasta a fost condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și va fi cercetată penal.

Și un bărbat de 31 de ani, din Sânpetru, este cercetat penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost oprit pentru verificări, pe strada Cărămidăriei din municipiul Braşov, sâmbătă seară, şi avea 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu dosar penal s-a ales și un bărbat în vârstă de 46 de ani din Zărnești, care, dis-de-dimineață, în jurul orelor 7.00, a fost depistat cu 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, el fiind oprit pe strada 1 Decembrie 1918 din localitate

Alte articole:   Război imobiliar între Primăria Predeal și Casa Regală. Predelenii pierd 260 ha din cauza unei virgule

Băut şi fără permis

De asemenea, cu dosar penal s-a ales și un tânăr de 26 de ani, din Braşov, care a fost prins de poliţiştii din Râşnov că şofa nu doar sub influenţa băuturilor alcoolice, ci şi fără să deţină permis de conducere.

Tânărul a fost tras pe dreapta, duminică, puţin după ora 00.30, pe strada Florilor din localitate, iar la verificarea cu etilotestul s-a stabilit că avea 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

 

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate