blog-logo

Dunca zice că merge cu Dragnea până în „pânzele albe”

Dunca zice că merge cu Dragnea până în „pânzele albe”

Președintele interimar al PSD Brașov, senatorul Marius Dunca, a postat pe pagina personală de Facebook o „declarație de dragoste” față de președintele partidului, Liviu Dragnea.

„Am avut o întâlnire cu liderii PSD din Transilvania și, după discuții argumentate, am ajuns la aceeași concluzie –  România are nevoie de o guvernare stabilă și o putere legislativă coerenta. Istoria ne obligă la seriozitate și fapte demne de sacrificiul înaintașilor. Românii ne-au ales pentru a ne pune toată energia în slujba cetățeanului. Solicităm încetarea luptelor mediatice, a discuțiilor inutile și continuarea muncii în echipă pentru binele României și al românilor! Liviu Dragnea este președintele PSD confirmat de Congres și ales de majoritatea membrilor!”, precizează Dunca.

Alte articole:   Surprize pentru copii, în 1 iunie, la Prejmer

Pe de altă parte, Dunca trebuie să își protejeze funcția, cu atât mai mult cu cât Comitetul Executiv al PSD a decis ca alegerile în cele 11 filiale social-democrate conduse de preşedinţi interimari, printre care și Brașovul, să se organizeze după data de 10 octombrie.

La această oră, nimeni nu a îndrăznit să anunțe că ar candida împotriva lui Dunca. Un contestatar vehement al acestuia, Sorin Susanu, a fost dat afară din partid în urmă cu ceva timp. Nici traseistul politic Valeriu Steriu (PSD -PMP – PSD) se pare că nu prea face mulți purici la Brașov, chiar dacă a fost înfipt de la București în conducerea județeană a filialei.

Alte articole:   STUDIU: Aproape 80% dintre români vor să schimbe locul de muncă

Contactat de newsbv.ro, Sorin Susanu ne-a declarat, despre situația creată, că „el consideră că Dunca este un oportunist, care a trădat și va trăda de fiecare dată când va fi sigur că va avea un câștig direct. Conform zicalei hoțul strigă hoțul, la fel și Dunca se declară om de echipă, dar să nu uităm că taman pe omul care l-a ajutat cel mai mult în viață și cariera politică (Constantin Niță – n.r.) l-a trădat pentru interes personale. Așa cum am citit în ultima perioadă în presa online, am auzit că încearcă să negocieze cu oricine care îi oferă un avantaj în plus”. Referitor la excluderea lui din PSD, Susanu a precizat că a contestat în instanță această decizie, care a avut ca singur scop, spune el, „asigurarea unei aparente liniști în partid pentru Dunca și eliminarea într-un mod ilegal a competitorilor”.

Alte articole:   VIDEO 500 de articole vestimentare și încălțăminte contrafăcute, într-un complex comercial din Brașov

Iar în contextul în care PSD scade galopant în sondajele de opinie, este de așteptat că Liviu Dragnea să închidă ochii la multe derapaje și probleme din teritoriu, numai să își asigure liniștea (a se citi președinția partidului).

Distribuie dacă îți place!
  1. Cu ani in urma cand mai picam pe arest din cand in cand (dadea bine la CV daca voiam sa intru azi in politica) aveam lenjeria pe pat din panza alba. Oare la panzele alea se refera asta cand zice ca, citez: merge cu Dragnea până în „pânzele albe”?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.