blog-logo

Bărbat, judecat după ce și-ar fi violat și traficat fiica minoră

Bărbat, judecat după ce și-ar fi violat și traficat fiica minoră

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, dintr-un sat din comuna brașoveană Ungra, va fi judecat de Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov, fiind acuzat că și-ar fi violat și traficat fiica.

El este suspectat că, în 2015 – 2016, pe când fiica lui nu avea mai mult de 14 ani, a violat-o în mod repetat şi a obligat-o să întrețină raporturi intime cu doi vecini de-ai săi, contra cost, scrie MyTex.

Fata i s-ar fi plâns mamei, dar femeia nu a ajutat-o, astfel că s-a dus singură la Poliție și a povestit la ce abuzuri era supusă.

Ca să scape de anchetă, inculpatul a fugit, anul trecut, în București, dar a fost localizat cu ajutorul telefonului său mobil. Acesta a fost prins în Gara Brașov, în luna mai, când se întorcea acasă, și a fost arestat preventiv.

Alte articole:   Polițiștii au dat, sâmbătă, 149 de sancțiuni în valoare totală de 26.150 de lei

La acea vreme bărbatul a fost trimis în judecată pentru viol și proxenetism, iar dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Brașov.

Magistrații de la această instanță au decis, săptămâna aceasta, să schimbe din oficiu încadrarea juridică a faptelor din viol și proxenetism, în viol și trafic de minori, și au declinat în favoarea Tribunalului pentru Minori și Familie Brașov competența de soluționare a cauzei.

Decizia este fără cale de atac.

Foto: arhiva/click.ro

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate