blog-logo

Polițiștii au făcut uz de armă pentru a opri în trafic un harghitean, posibil drogat

Polițiștii au făcut uz de armă pentru a opri în trafic un harghitean, posibil drogat

Azi-noapte, în jurul orei 2.00, politistii au depistat în trafic un autoturism inmatriculat in Harghita, cu trei ocupați, barbati, care se deplasa pe Bulevardul Garii. Când oamenii legii i-au făcut semn să oprească, șoferul a accelerat brusc, încercând să scape în viteza pe traseul Aurel Vlaicu – Plevnei – Mihai Viteazul, urmarit de autospeciala de politie.

„Alte doua echipaje de politie aflate in serviciu, alertate, au interceptat autoturismul pe str. Iuliu Maniu, conducatorul auto fiind somat in repetate randuri sa opreasca vehiculul, iar ulterior a fost executat un foc in directia pneurilor autoturismului. Soferul nu s-a conformat, a marit viteza de deplasare continuand pe traseul str. Lunga – De Mijloc, unde a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si a acrosat mai multe vehicule stationate”, a precizat purtătorul de cuvân al IJP Brașov, Gabriela Dinu.

Alte articole:   Un brașovean a fost amendat după ce a aruncat mai mulți saci cu deșeuri pe o stradă din Stupini

Soferul este un tanar de 22 ani din Toplita, judetul Harghita. Acesta a fost condus la o unitate medicala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii consumului de alcool sau altor substante. S-a întocmit dosar penal pentru conducerea sub influenta substanțelor psihoactive.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.