blog-logo

Biciclist accidentat la Ceasu Rău

Biciclist accidentat la Ceasu Rău

Accident la Ceasu Rău, în jurul orei 13.00. Un biciclist, minor, a fost accidentat de un autoturism în zona trecerii de pietoni.

„Un barbat de 28 ani din Brasov, care a condus un autoturism pe str. 13 Decembrie, dinspre str. Castanilor spre Onix, la trecerea pentru pietoni de la începutul strazii 13 Decembrie, a accidentat un minor de 6 ani care traversa, pe bicicleta, pe trecerea pentru pietoni, dinspre stanga spre dreapta, pe sensul de mers catre Tractorul, insotit de tatal sau si acesta din urma tot pe bicicleta. Din accident a rezultat vatamarea corporala grava, a minorului care a fost transportat la spital pentru ingrijiri. Conducatorul auto nu consumase bauturi alcoolice”, au precizat polițiștii.

Alte articole:   Un tânăr din Brașov a murit după ce s-a aruncat de la etajul unui bloc din Cluj-Napoca

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Distribuie dacă îți place!
 1. Să le reamintim cu această ocazie tuturor bicicliștilor (si eu fac parte din această categorie de participanți la trafic ) ca este INTERZIS sa traversăm pe bicicletă pe la trecerea pentru pietoni

  Reply
 2. Care pista de biciclete? Sau daca nu avem rețea de piste de bicicletenu mai mergem pe stradă. Când o să fie o infrastructură bine pusa la punct, putem rea inti caininterectie te dai jos de pe bicicletă. Da?domnule Adrian!

  Reply
 3. Aduc in atentia conducatorilor auto faptul ca acea intersectie are pista de biciclete semaforizata. Special pentru biciclete. Adica biciclistii nu sunt obligati sa traverseze pe jos.

  Reply
  • Exact, e vorba de o intersecție semaforizată, chiar și cu semafor suplimentar pentru banda de biciclete, caz în care e clar că știriștii au uitat să precizeze tocmai esențialul, dat fiind că unul din doi a trecut ilegal pe roșu: ori copilul cu ta-su, ori șoferul. În rest, cei ce papagalicesc lozinca cu datul jos de pe bicicletă, dorm pe ei.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate