Primăria demarează de mâine campania de dezinsecție

Primăria demarează de mâine campania de dezinsecție

Primaria  Brasov anunță că, începand cu data de 11.09.2018, se vor efectua servicii de dezinsectie pe suprafata domeniului public si privat al municipiului.

Substantele utilizate sunt K-othrine Profi EC 250, avand substanta activa deltamethrin, folosite pentru combaterea insectelor adulte si VECTOBAC WDG, insecticid pentru combaterea larvelor, avand substanta activa bacillus thuringiensis.

Produsele mentionate pentru serviciile de dezinsectie se regasesc in Registrul National al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umana de catre Ministerul Sanatatii si fac parte din grupa Xn si Xi de toxicitate.

„Va rugam ca in perioada executiei serviciilor de dezinsectie sa luati toate masurile care se impun in vederea protejarii familiilor de albine din municipiu, in caz contrar Primaria Municipiului Brasov si SC CORAL IMPEX SRL sunt absolvite de orice responsabilitate. Pentru ca activitatile de dezinsectie sa fie eficiente, acestea trebuie efectuate in mod unitar, la nivelul intregii localitati, atat pe domeniul public si privat, cat si la toti utilizatorii de pe raza municipiului Brasov”, se arată într-un comunicat de presă.

Primăria face apel catre cetateni, asociatii de locatari sau proprietari, agenti economici si institutii publice sa efectueze activitatea de dezinsectie pe proprietati, in cladiri si in subsolul blocurilor concomitent cu actiunea municipalitatii.

In cazul in care conditiile meteorologice vor impiedica desfasurarea acestor actiuni, perioada de efectuare a activitatilor va fi reprogramata.

Alte articole:   Au furat cu căruța peste 550 kg de fier de la o societate comercială din Făgăraș
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.