blog-logo

Mara Mareș: Guvernul actual e un dezastru, am putea să numim un uragan „Viorica Dăncilă”

Mara Mareș: Guvernul actual e un dezastru, am putea să numim un uragan „Viorica Dăncilă”

Tineretul Național Liberal organizează, în perioada 6-9 septembrie, la hotel Cleopatra, stațiunea Saturn, Școala de Vară “YOUth in Europe”. Peste 800 de tineri liberali participă la Școala de Vară, unul dintre cele mai importante evenimente organizate de TNL, obiectivul fiind acela ca echipa Tineretului Național Liberal să se consolideze și mobilizeze pentru proiectele și pentru alegerile europarlamentare și prezidențiale din 2019.

Printre liderii Partidului Național Liberal care au participat la Școala de Vară s-au numărat președintele partidului, Ludovic Orban, prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, vicepreședinții Dan Vîlceanu, Florin Roman, Virgil Popescu și Florin Cîțu sau europarlamentarul Siegfried Mureșan.

Școala de Vară organizată de TNL are un rol educativ, pe parcursul celor 4 zile ale evenimentului urmând să fie organizate dezbateri pe teme europene, dar și 15 workshopuri, pe teme diverse, de la politici europene, administrație locală, finanțe și economie, sociologie, comunicare politică sau managementul unei campanii electorale. În acest sens, alocuțiuni au fost susținute de specialiști în domeniile lor de activitate din afara partidului.

Alte articole:   Localitățile din județul Brașov cu cei mai mulți șomeri

De asemenea, în cadrul Școlii de Vară a Tineretului Național Liberal s-a organizat și concursul de idei în comunicare politică: ”Tineri liberali pentru Europa”.

„Guvernul actual este o catastrofă atât de mare, încât am putea să numim un uragan “Viorica Dăncilă”! Pesta porcină ne-a adus în fața unui dezastru economic major pentru România, reprimarea violentă a protestelor de pe 10 august s-a mai văzut doar în Rusia lui Putin, și ne îndreptăm cu pași rapizi spre un colaps economic.  Dezastrul este la toate nivelurile, inclusiv la ministerul Tineretului și Sportului. Ați auzit cumva de implementarea vreunei politici publice pentru tineri? Normal că nu. Domna ministru Bran crede, de pildă, că este bine ca sportivii din România să aibă o diurnă pentru masă de 25 de lei, argumentând că ei oricum trebuie să își mențină silueta! Iar la bilanțul de 6 luni al ministerului pe care îl conduce am văzut de fapt, o mini-Dăncilă. Doamna ministru Bran se bâlbâia, făcea greșeli gramaticale flagrante și, în principiu, citea de pe foi. Incompetența este cuvântul de ordine al acestui guvern”, a spus președintele TNL, Mara Mareș.

Alte articole:   Carrefour România retrage de la comercializare un sortiment de stafide 

La rândul său, președintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat că “bătălia bătăliilor” va fi câștigarea alegerilor prezidențiale de către candidatul PNL, președintele în funcție, Klaus Iohannis: „Fiecare membru va trebui să fie implicat la maxim în atingerea obiectivelor PNL. Obiectivul PNL este câștigarea alegerilor locale, europarlamentare, prezidențiale și preluarea guvernării. Trebuie să fim mai aproape de oameni, trebuie să identificăm problemele oamenilor, soluții care stau în picioare. Urmează bătălia bătăliilor pentru alegerile prezidențiale, iar PNL îl va susține la alegerile prezidențiale pe președintele Iohannis. Președintele Klaus Iohannis este ultima redută a democrației”.

Distribuie dacă îți place!
  1. De cand o analfabeta critica alta analfabeta?
    Dar asta este ”analfabeta lu’ tata” !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.