Trupul copilului dispărut în râul Berivoi, în luna iulie, de negăsit

Trupul copilului dispărut în râul Berivoi, în luna iulie, de negăsit

Chiar dacă a trecut o lună și jumătate de la nefericitul eveniment, pompierii făgărăşeni nu au încetat căutările în cazul copilului de 5 ani, dispărut în seara de 20 iulie 2018, în râul Berivoi.

Imediat după eveniment, pompierii făgărășeni, împreună cu scafandrii ISU Mureș și ISU Covasna, au început căutările.

Echipele de intervenție au scotocit toată zona Berivoiului. Mai mult, căutările au fost extinse și pe râul Olt, până la barajul Olteț, însă până acum căutările au fost zadarnice.

Chiar dacă nu l-au găsit nici până astăzi, căutările nu au fost întrerupte.

„Noi îl căutăm şi acum pe minorul dispărut, nu zilnic, însă destul de des, în funcţie şi de restul activităţilor şi intervenţiilor pe care le avem. De exemplu, l-am căutat vinerea trecută (31 august 2018), duminică (2 septembrie 2018), luni (3 septembrie 2018), mai puţin astăzi. Căutăm prin observare de pe mal de la locul în care a căzut în Racoviţa şi până la vărsarea în canalul de fugă, iar cu barca facem căutări de unde iese Berivoiul în Olt şi până la barajul de la Olteţ. Începând de marţi, 4 septembrie, scafandrii de la ISU Braşov vor reveni la râul Olt pentru a relua căutările ”, a declarat, pentru salutfagaras.ro, comandantul Dorin Moldovan, şeful Detaşamentului de Pompieri de la Făgăraş.

Amintim că băiețelul se afla într-un atelaj cu tatăl său și au încercat să traverseze pârâul, care avea nivelul crescut din cauza ploilor. Atelajul s-a răsturnat, iar copilul de 5 ani a dus de ape şi nu a mai fost găsit.

Alte articole:   SR Brașov, înfrângere pe propriul teren (VIDEO)

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate