Poliţia Locală Braşov scoate la concurs 11 posturi vacante

Poliţia Locală Braşov scoate la concurs 11 posturi vacante

Poliţia Locală Braşov organizează concurs de angajare, la sfârşitul lunii septembrie, pentru ocuparea a 11 posturi vacante: opt de agenţi şi trei de funcţionari pu-blici pentru departamentele Resurse Umane şi Contabilitate.

Din cele opt posturi de poliţişti locali, unul este pentru Serviciul Inspecţie – Control şi Disciplina în Construcţii, singurul pentru care nu se susţine probă eliminatorie, dar, pentru care sunt necesare studii superioare în inginerie civilă sau arhitectură şi urbanism, precum şi o vechime de minimum şapte ani în specialitate.

Braşovenii care vor să devină poliţişti locali trebuie să ştie că sunt joburi atât pentru absolvenţii de liceu, cât şi pentru cei cu studii superioare, însa este necesară vechime de şase luni, până la cinci ani, în funcţie de postul pentru care aplică. Examenul pentru poliţişti locali va debuta în 25 septembrie a.c. cu deja tradiţionalul test sportiv eliminatoriu.

Tot o probă eliminatorie vor susţine şi candidaţii pentru cele trei posturi de funcţionari publici, scoase la concurs pentru completarea Biroului Resurse Umane şi a Compartimentului Financiar Contabilitate. De data aceasta, este vorba despre o evaluare a cunoştintelor IT, care trebuie să atingă cel puţin nivelul mediu de pregătire. Acest examen se va desfăşura în 24 septembrie a.c.

Proba scrisă, la care vor participa toţi cei ce au trecut de testele eliminatorii, este programată pentru 27 septembrie a.c., iar data şi ora interviului, reprezentând ultima evaluare realizată comisia de examen, vor fi făcute publice odată cu afişarea rezultatelor de la scris.

Alte articole:   Persoane neidentificate au modificat marcajul pe DN11. Motivul incredibil al acestui demers

Înscrierile pentru concurs au început deja şi se vor încheia în 12 septembrie a.c. Amănunte cu privire la conţinutul dosarelor de înscriere, bibliografie şi detalii legate de joburi pot fi obţinute la sediul Poliţiei Locale Braşov din strada Nicolae Bălcescu nr.62-64, prin email resurse.umane@politialocalabrasov.ro, dar şi de pe site-ul instituţiei www.politialocalabrasov.ro, secţiunea informaţii publice – cariere.

De asemenea, specialiştii Biroului Resurse Umane vă stau la dispoziţie pentru informaţii şi la numărul de telefon: 0368/457010.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap