Ziua accidentelor: Traficul este îngreunat și pe DN13

Ziua accidentelor: Traficul este îngreunat și pe DN13

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că, pe DN 13 Braşov – Sighişoara, la ieşirea din localitatea Criţ, judeţul Braşov, traficul rutier este îngreunat din cauza unui accident.

Un autoturism, al cărui conducător auto a pierdut controlul asupra direcţiei, pe un sector de drum curbă, pe un carosabil umed, a lovit un autotren. Impactul s-a soldat cu rănirea unui pasager din autoturism.

„Un barbat de 56 ani, din Salaj, care a condus un autoturism pe DN 13, dinspre Brasov spre Sighisoara, la km 86 + 257 m, intr-o curba la dreapta, a derapat si a patruns pe contrasens unde a intrat in coliziune cu un tir inmatriculat in Bucuresti, condus de un barbat de 42 ani, din Brasov. Din accident a rezultat vatamarea unei pasagere de 53 ani din autoturism care urmeaza sa fie transportata la spital”, au precizat polițiștii brașoveni.

Alte articole:   Dobânzile pentru creditele în lei continuă să scadă

Sensul de mers Sighisoara – Rupea este blocat, iar traficul se desfasoara alternativ. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate