TVR – un milion de euro costuri pentru 1% rating la „Cerbul de Aur”

TVR – un milion de euro costuri pentru 1% rating la „Cerbul de Aur”

„Cerbuloiul de Aur” a fost un succes colosal. A costat un milion de euro si a avut un rating de 1% “pe publicul comercial” – detest formularea, dar pe asta o iau in calcul agentiile si agenturile de publicitate. O asemenea prabusire nu s-a mai intalnit in Carpati de la Aurel Vlaicu incoace. Iar mobilizarea de forte a fost pe masura. 280 de nume pe generic. Luministi, masinisti, coafeze, soferi.

Sa nu uitam de coordonatorii de Autan, adica domnii insarcinati sa dea tantarii afara din piata. Sa ne intelegem, 280 erau pe generic, dar cred ca au fost vreo 400 de bugetofagi (350 fara emotii) zapaciti dupa truda “sus la munte, sus la munte, la izvor.” Daca fiecare angajat din TVR, prezent la Brasov, si-ar fi sunat rudele si prietenii sa se uite la Cerbuloi, s-ar fi strans 50.000 de telespectatori. 1% pe comercial asta inseamna – 50.000. Dar distractia de abia incepe.

Alte articole:   Dobânzile pentru creditele în lei continuă să scadă

Milionul ala de euro a fost cheltuit cu maxima chibzuinta. In stil faraonic, fiindca asta inseamna chibzuinta in TVR.  Cazari, avioane, elicopter, onorarii, drepturi de autor (avem datoria sa ne rasplatim geniile) si o flotila de limuzine Mercedes. 13 Mercedesuri, cu care au fost plimbati Garko, tobosarii, vedetele cantacioase si eminentele din TVR.

In cele sase sau sapte zile cat a durat Cerbuloiul de Aur (la anul sper sa avem Cerbuloiul cu Diamante, ca asa era in nu stiu ce poveste), in sediul TVR din Bucuresti n-avea cine sa semneze o hartie. Toti directorii si directorasii erau la Brasov, schiau printre sarmale, patinau prin protocoale. Fiecare a venit cu cine a putut. Unii (putini) au urcat la munte cu nevestele, altii cu amantele sau cu nepoatele proaspat angajate la Stat.

Alte articole:   Creșterea salariilor profesorilor, amânată pentru 2021

Felicitari! A costat un milion de euro dar a iesit bine spre foarte bine. Bine pentru angajatii de rand si foarte bine pentru directori. A fost un eveniment organizat cu bun simt si foarte bun gust. Ceva discret, nu s-a uitat nimeni, scrie editorialistul de la Național, .

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate