blog-logo

Mașină răsturnată pe centura ocolitoare a Brașovului

Mașină răsturnată pe centura ocolitoare a Brașovului

16.45 „Un barbat de 34 ani, din Sfantu Gheorghe, care a condus un autoturism pe varianta ocolitoare a municipiului Brasov, dinspre Ghimbav spre Bucuresti, la Km 14 + 800 m a derapat si a iesit in afara partii carosabile. Din accident a rezultat vatamarea tuturor ocupantilor autoturismului, soferul, o femeie si doi minori cu varste sub 3 – 4 ani, care au fost transportati la spital. Conducatorul auto nu consumase alcool. S-a întocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa”, au precizat polițiștii.

16.15 Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) intervine la un accident rutier care a avut loc pe Centura Ocolitoare a Brașovului, în zona giratoriului cu str. Lânii. Un autoturism s-a răsturnat.

Alte articole:   Risc de gradul 4 de avalanşe în Munţii Făgăraş

„O victima de sens feminin este încarcerată, soferul a suferit un traumatism cranio-cerebral usor, este conștient. In autoturism se mai aflau si doi minori, aceștia sunt conștienți, nu prezintă marci traumatice vizibile, vor fi evaluati de echipajele medicale aflate la fata locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, plutonier major Luiza Dănilă.
La fața locului acționează două echipaje SMURD, unul de la Ambulanță si echipajul de descarcerare. De asemenea, a fost trimisă si o autospecială de stins incendii cu apă și spumă.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate