blog-logo

VIDEO Clash of Titans la Oktoberfest Brașov și la Ghimbav

VIDEO Clash of Titans la Oktoberfest Brașov și la Ghimbav

În acest sfârșit de săptămână, în Țara Bârasei, se va desfășura o etapă mondială a Strongman Champions League. Cu această ocazie vor veni la Brașov să se întreacă cei mai puternici oameni din lume.

Prezent va fi, printre cei 14 concurenți și Sean O’Hagan (Foto), cel mai înalt, și mai puternic Strongman a tuturor timpurilor, el având o înalțime de peste 2 m si 15 si peste 200 kg de masă musculară. El e poreclit “The Giant” și suntem mândri să îl avem ca oaspete la noi.

Prima zi de consurs va fi în cadrul Oktoberfest Brașov pe data de 7 septembrie și va începe la ora 14:00, având ca probe încărcarea butoaielor, proba îndreptarii cu cauciucuri, mersul fermierului și front hold.

A doua zi de concurs este găzduită de Primăria Ghimbav în două locații la ora 10:30 la Helioportul MIR din Strada Hermann Oberth. Va fi în PREMIERĂ MONDIALĂ tractarea unui elicopter, urmând ca probele tractarea tirului și ridicarea bușteanului să se desfășoare în fața primăriei din Ghimbav începând cu ora 12:30.

Strongman Champions League – etapa mondiala Brașov 2018

 • 7 septembrie 14:00 Oktoberfest Brașov Bartolomeu
 • 8 septembrie 10:30 Ghimbav Helioport MIR AERO
 • 8 septembrie 12:30 Ghimbav la Primarie

„Promovarea cea mai eficientă a României în lume se face la ora aceasta prin sportivi, oameni de cultură și participanți la concursuri academice. Toți cei care reprezintă România la aceste evenimente și concursuri câstigă pentru noi premii și medalii. Dar din păcate acești oameni extraordinari sunt marginalizați de cei care guvernează țara. De aceea sunt bucuros ca primăria și consiliul local Ghimbav să se poată implica în acest eveniment sportiv și va fi promovat astfel în peste 95 de țări, unde va fi urmărit de iubitorii acestui sport. Nu sunt specialist dar atâta timp cât am atribuțiile de primar, voi promova Ghimbavul, Țara Bârsei, Transilvania și România cât mai eficient posibil. E rușinos că atunci când trebuie făcut ceva pentru țară și trebuie promovată pozitiv, guvernanțîi taie aceste fonduri și de aceea ne implicam noi, cei din administrația locală. Mă bucur ca orașul Ghimbav să poată fi gazdă a acestui concurs internațional și le urez mult succes sportivilor”, a declarat viceprimarul orașului Ghimbav, Ionel Fliundra.

Datorită faptului că Oktoberfest împlinește anul acesta 10 ani, organizatorii s-au gândit să mai creeze o atracție inedită și s-au hotărât să aducă la Brașov și în Țara Bârsei renumitul conscurs Strongman Champions League și datorită faptului că unul dintre concurenții Strongman pe plan mondial este brașoveanul Silviu Urdea.

„Strongman Champions League este cea mai mare ligă sportivă din lume, în acest domeniu iar în această etapă de la Brașov și Ghimbav vor veni cei mai puternici atleți din lume care în configurația aceasta nu au mai participat la niciun concurs. Mă bucur că la Brașov/Ghimbav se va susține o probă de premieră mondială care este un lucru exclusivist pentru România și va fi promovat în toată lumea. Cu echipa de sportivi aduc organizatorii olandezi și un tv crew care va face un film de promovare a locaților turistice din Brașov și Ghimbav. În acest an finala Champions League se va organiza in Mexic”, spune strongmanul brasovean Silviu Urdea.

Dupa cele două zile de concurs, în data de 8 septembrie la ora 20 va fi premiat pe scena Oktoberfest Strongmanul de Romania.

„Ma bucur că am reușit să duc la Brașov acest eveniment de talie mondială și astfel să repun Brașovul pe harta evenimentelor sportive internaționale, mai ales că unul din atleți este brașovean. Acești Titani vor deveni ambasadorii Brașovului, a Ghimbavului si a Țării Bârsei și personal le doresc la toți succes chiar daca în piept îmi bate inima pentru titanul brașovean”,  a afirmat Cristian Macedonschi, unul dintre organizatorii Oktoberfest Brașov.

Sunteți așteptați să participați cu toții la aceste evenimente sportive.

 • 1. Sean O’Hagan                               Ireland
 • 2. Dennis Kohlruss                           Germany
 • 3. Alex Moonen Strongman             Holland
 • 4. Will Baggott                                 England
 • 5. Aivars Šmaukstelis                       Latvia
 • 7. Travis Ortmayer                             USA
 • 8. Niko Vesterinen                            Finland
 • 9. Krzysztof Radzikowski                 Poland
 • 10. Ryan Jesus England                    UK
 • 11. Kelvin Bigboss Strongman           Holland
 • 12. Karácsondi Erik                            Hungary
 • 13. Silviu Urdea Strongman               Romania
 • 14. Vladimir Comoresc                       Romania
 • 15. Sucman Rodion                            Romania
Alte articole:   Cîţu: Veniturile românilor cresc cu adevărat, nu doar pe hârtie. Am luat cele mai bune măsuri pentru economie şi se vede

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate