Cavalerul Noby de la Superland pregătește copiii să ajungă în siguranță la școală

Cavalerul Noby știe că începe școala și își dorește ca micuții să ajungă în siguranță către tărâmul magic în care ei se dezvoltă și învață rețeta pentru a deveni SUPERoameni.

Și pentru că nu ar mai fi cavalerul Noby dacă nu ar face ceva în acest sens, a pus la cale un SUPEReveniment la care a invitat SUPERpolitiștii din minunatul nostru oraș pentru a ne învăța cum putem sta departe de pericole.

Evenimentul se va desfășura în regatul lui Noby, Superland, în data de 09.09.2018, începând cu ora 12:00. Vă întrebați oare ce activități vom desfășura? Cu toții, de la mic la mare, vom primi informații relevante despre prevenire, ne vom juca și vom participa la jocuri educative, vom înțelege cum funcționează o autospecială de poliție, vom face cunoștință cu câinii polițiști în curs de pregătire și vom viziona spoturi preventive pentru a înțelege mai bine informațiile primite.

Alte articole:   8 august 2020: Doar 32 de persoane infectate cu coronavirus la Brașov, în ultimele 24 de ore

Participarea este gratuită, nu există limită de vârstă, iar în cadrul evenimentului vom avea și un SUPERconcurs cu premii, în care cei mici vor desena cu cretă pe asfalt.

Vă așteptăm la SUPERland să pășim în siguranță către școală!

De asemenea, regulamentul concursului de desen pe asfalt cu tema „Polițiști în acțiune” se regăsește pe pagina de Facebook și la InfoPoint-urile din incinta Superland.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate