blog-logo

A provocat un accident cu victime, a fugit, apoi s-a întors la fața locului

A provocat un accident cu victime, a fugit, apoi s-a întors la fața locului

Un accident cu patru victime a avut loc duminică, aproape de miezul nopții, între Brașov și Sânpetru.

Șoferul, un bărbat, în vârstă de 69 de ani a pierdut controlul volanului și a provocat un accident în urma căruia patru persoane au fost rănite.

Bărbatul a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, apoi s-a întors la fața locului.

„A pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 56 ani, din municipiul Braşov. Din accident a rezultat vătămarea conducătorului auto de 56 ani şi a trei pasageri, un bărbat de 31 de ani, o femeie de 52 de ani şi un minor de 6 ani, din maşina condusă de acesta. Ulterior producerii accidentului, şoferul de 69 de ani a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, revenind la faţa locului în jurul orei 1.00”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, agent şef Gabriela Dinu.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că autoturismul şofat de șoferul vinovat avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 20 august.

Alte articole:   În atenția păgubiților RCA: Unii asigurători nu achită și penalități de întârziere la plata daunelor. Cum vrea ASF să corecteze această problemă

În cauză, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.