blog-logo

România pestriță de mâine

Să nu credeți că lipsa asta de forță de muncă va rămâne o problemă veșnică în România. Da, regimurile PSD-iste și chiar și altele mai blânde nu vor convinge tinerii noștri să rămână aici. Pentru că nu e vorba numai de salarii, ci și de infrastructură, sănătate, învățământ, decalaj pe care noi nu-l putem surmonta nici in două generații de aici înainte.
Vor veni din ce în ce mai mulți imigranți non-UE. Nu vor fi prea mulți moldoveni de peste Prut, ucrainieni sau bieloruși, fiindcă și ei ca și românii trag tot spre Vest.
România va fi ultima și la capitolul imigranți afro-asiatici, ca mai mereu în istorie. La noi se petrec ultima dată schimbări în societate. Numai că șocul va fi și mai puternic pe fondul plecării autohtonilor. În 15-20 de ani afacerile noastre vor fi nevoite să înghită 2-3-4 milioane de lucrători în agricultură, comerț, industrie, turism din Vietnam, Filipine, Sri Lanka, Egipt, Sudan, etc. Oameni dispuși să muncească și să nu se gândească că mor de stafilococi la Județean. Pentru că sudanezul la el în Ondurman ar muri oricum de o banală apendicită și autostrăzi a văzut doar la tv.
Și atunci autohtoniștii (dacopații și fanaticii religioși de astăzi) vor da vina pe imigranți pentru proasta guvernare de mâine, pentru furturile de care sunt de fapt vinovați infractorii pe care ei înșiși ii vor vota, etc. Ei vor fi pericolul “străin”, identitarii își vor croi o retorică asemănătoare cu cea a legionarilor în anii ‘30 când tot ce era rău sigur avea o sursă evreiască.
Imigranții de mâine vor umple cartierele muncitorești construite în orașele noastre in anii 60-70-80 și care vor sta imediat goale. Pentru că cei ajunși la o vârstă vor avea viața veșnică în cimitire și copiii lor vor fi luat demult calea Occidentului. Ei vor pune produse pe rafturile supermarketurilor, ei vor lucra pe șantierele noastre, ei vor fi recepționeri, cameriste…. wait, se întâmplă deja!

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Certificatul verde, OBLIGATORIU la cununia civilă!
  1. Bravooo!Perfect schitat tabloul social al tarii!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.