blog-logo

Noi producţii la Antena 1 Braşov

Noi producţii la Antena 1 Braşov

Toamna debutează în forţă la Antena 1 Braşov. Echipa redacţională lansează grila de toamnă săptămâna vitoare. Luni, 3 septembrie, telespectatorii Antenei 1 Braşov sunt invitaţi să îşi inceapă ziua cu cel mai îndragit matinal Fan Matinal.

Realizatorul show-lui de dimineaţă, Alexandru Bica se întoarce cu multe surprize şi promite un sezon încărcat de voie bună, concursuri şi divertisment. În fiecare zi de la 7.00 la 8.00 cafeaua de dimineaţă se bea alaturi de Antena 1 Brasov, la Fan Matinal.

În continuare, de la ora 16.00, jurnalistul Paul Petroşel vă dă întâlnire la emisiunea „Prin obiectiv”. Scurt, dar la obiect, într-un grupaj de numai 5 minute, realizatorul emisiunii vă oferă o sinteză a celor mai importante ştiri ale zilei.

Emisiunea Insuportabil”, moderată de îndrăgita realizatoare Felicia Popa, continuă de la ora 16.05, în maniera inconfundabilă a apreciatei jurnaliste.

Echipa redacţională susţine ca cele trei producţii sunt doar începutul unui lung şir de proiecte pregătite pentru grila de toamnă.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Workshop, la Brașov: „Prevenirea și gestionarea afecțiunilor musculoscheletice de origine profesională”

Leave a Reply

Your email address will not be published.