Bunicii care își încarcă cardul de călătorii de la RATBV primesc bilete la Zoo

Bunicii care își încarcă cardul de călătorii de la RATBV primesc bilete la Zoo

Fiecare dintre pensionarii sau persoanele vârstnice cu domiciliul în municipiul Braşov care îşi încarcă orice număr de pachete de câte două călătorii cu preţ redus pe cardurile de transport RATBV va primi mâine, 29 august 2018, câte două bilete de intrare la ZOO Braşov.

Acţiunea se va desfăşura la punctul de vânzare din terminalul Saturn şi se va derula în limita celor 50 de bilete gratuite de vizitare a Grădinii Zoologice Braşov, tichete pe care RATBV le-a primit pe baza protocolului de colaborare încheiat cu ZOO Braşov.

Demersul RATBV se înscrie în cadrul unui plan mai larg de acţiuni menite a-i informa pe clienţii noştri seniori cu privire la faptul că, de la data de 1 septembrie a.c., titlurile de călătorie pentru pensionari şi persoane vârstnice se vor vinde exclusiv pe carduri de transport personalizate. În ultimele zile, această categorie importantă de călători a fost informată despre schimbarea amintită atât prin anunţuri postate pe toate panourile electronice din staţii, cât şi prin afişe postate în staţii, la centrele de vânzare şi prin fly-ere distribuite în mijloacele de transport de angajaţii Serviciului Control.

De menţionat faptul că, la ora actuală, aproape 20.000 de pensionari deţin deja carduri de transport RATBV pe care primesc lunar cele 15 călătorii gratuite, iar apoi, mulţi dintre ei îşi încarcă titluri de călătorie (bilete) cu preţ redus (1 leu/călătorie/50 minute), iar peste 2.000 de pensionari folosesc în mod curent carduri cu titluri (bilete) cu preţ redus, fără a fi beneficiari de gratuităţi.

Conducerea RATBV S.A. anunţă faptul că după data de 31 august a.c. va fi sistată vânzarea biletelor de hârtie pentru pensionari, iar cele deja achiziţionate vor fi valabile până la epuizarea lor. În ceea ce priveşte validarea cardurilor în mijloacele de transport în comun, această operaţiune este extrem de simplă şi presupune doar apropierea cardului de validator până la primirea semnalului că validarea a fost realizată: un semnal sonor scurt, aprinderea ledului verde si mesajul „Călătorie plăcută!” afişat pe display-ul validatorului.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Statul a rămas fără instrumentul legal în ceea ce privește obligativitatea carantinării și izolării
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.