blog-logo

A ieșit cu mașina în decor după o depășire ratată. Două persoane au ajuns la spital

A ieșit cu mașina în decor după o depășire ratată. Două persoane au ajuns la spital

Un șofer de 42 de ani din Brașov și soția lui, au ajuns la spital, sâmbătă dimineața, după ce acesta a pierdut controlul asupra autovehicului pe care îl conducea și a ieșit de pe carosabil, oprindu-se în șanțul de pe marginea drumului.

Accidentul s-a produs pe DN 1, între Șercaia și Perșani, iar șoferul nu a mai putut controla mașina, în timp ce efectua o depășire prin loc nepermis.

„Un bărbat de 42 ani, din Brașov, care a condus un autoturism pe DN 1, dinspre Brasov, spre Sibiu, în timp ce depășea, prin loc permis, mai multe vehicule, la ieșirea dintr- o curbă la stânga, km 215 + 300, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile, în șanțul de pe marginea drumului. În urma accidentului a rezultat rănirea șoferului și a soției acestuia, de 48 ani, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri. Conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului“, a declarat pentru fagarasultau.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Gabriela Dinu.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Alte articole:   Meciuri cu spectatori, începând din 15 mai. Ce reguli vor trebui respectate după relaxarea restricţiilor

Foto: fagarasultau.ro

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate