Autoturism căzut într-o râpă, la Teliu

Autoturism căzut într-o râpă, la Teliu

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov intervine la această oră pentru acordarea primului ajutor în cazul unui accident care a avut loc pe DN 10, în Teliu.

Purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, plutonier major Luiza Dănilă, a precizat că este vorba despre un autoturism cazut într-o râpă.

„Sunt trei victime, dintre care una se pare ca este încarcerată. Intervine o autospecială de stins incendii cu apă și spumă cu modul de descarcerare, 1 echipaj SMURD si două echipaje SAJ”, a afirmat Dănilă.

Toate cele trei victime erau conștiente și au fost transportate la spital.

„Un barbat de 57 ani, din Teliu, care a condus un autoturism pe DN 10, dinspre Intorsura Buzaului spre Prejmer, la km 130 + 150 m, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, a iesit in afara partii carosabile, prin stanga directiei de mers si s-a rasturnat in albia paraului Teliu. Conducatorul auto si doua pasagere, o femeie de 57 ani si o minora de 7, au suferit vatamari si au fost transportati la spital pentru ingrijiri. Conducatorul auto nu se afla sub influenta alcoolului. S-a întocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa”, au precizat polițiștii.

Foto: arhivă

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap