blog-logo

Accidente la Prejmer și Cristian. Un biciclist a decedat

Accidente la Prejmer și Cristian. Un biciclist a decedat

Un barbat de 50 ani, din Stupinii Prejmerului, care s-a deplasat cu bicileta pe DN 10, dinspre Prejmer spre Buzau, a efectuat un viraj la stânga pentru a intra pe drumul auxiliar care face legatura între DN 10 si localitatea Stupinii Prejmerului si a fost acrosat de un microbuz inmatriculat in Bucuresti, care circula in aceeasi directie, condus de un barbat de 53 ani, din Braila.

„În urma accidentului a rezultat decesul biciclistului. Conducatorul auto nu se afla sub influenta alcoolului. În acest caz s-a intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa”, au precizat polițiștii.

Un alt accident a avut loc la Cristian, unde un barbat de 64 ani, care a condus un autoturism înmatriculat in Brasov, pe str. Lunga, dinspre Brasov spre Zarnesti, a pătruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autoturism inmatriculat in Bacau, condus de un barbat de 34 ani.

Alte articole:   Strategia de Dezvoltare Locala a Municipiului Codlea pentru perioada 2021-2027

„In urma impactului a rezultat vatamarea a doua pasagere, de 34, respectiv 7 ani din autoturismul inmatriculat in Bacau. Acestea au fost transportate la spital pentru ingrijiri. Conducatorii auto nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice. S-a întocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa”, au declarat oamenii legii.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate