blog-logo

Oare ce va presta Iulia Vântur pe scena Cerbului de Aur pentru 10.000 de euro?

Oare ce va presta Iulia Vântur pe scena Cerbului de Aur pentru 10.000 de euro?

Iulia Vântur va prezenta, alături de starul italian Gabriel Garko, serile de concurs şi Gala Festivalului Cerbului de Aur din Piaţa Sfatului. Onorariul pe care îl va încasa frumoasa blondă pentru cele trei zile de prezentare este colosal!

Iulia Vântur va urca pe scena Cerbului de Aur amplasată în Piața Sfatului din Brașov alături de actorul italian Gabriel Garko, cunoscut publicului din România din rolul pe care l-a jucat în serialul difuzat recent de TVR „Onoare şi respect”. Iulia Vântur a povestit cum a ajuns să prezinte mult așteptatul festival.

Propunerea de a prezenta Cerbul a venit pe neaşteptate. Îmi aduc aminte că eram în Bangkok (n.r. în iunie), acolo unde aveam un show pentru IIFA (International Indian Film Academy). Mă bucur că TVR a considerat că mă potrivesc acestui eveniment. Iubesc muzica, e parte importantă a vieţii mele acum. Sincer, când am primit propunerea de la TVR, m-am reconectat instant cu momentele din adolescenţă, mi-am amintit de serile frumoase din Piaţa Sfatului, de recitalurile pe care le aşteptam cu nerăbdare. Am luat decizia cu mare drag, de-abia aştept să revin în Piaţa Sfatului, să mă bucur de muzică, de spectacol”, a declarat Iulia Vântur pentru Click!.

Iată că acum s-a aflat șic e onorariu va primi frumoasa blondă pentru cele trei zile în care va fi amfitrioana festivalului. Potrivit tabloidelor nationale, Iulia Vântur va încasa 10.000 de euro!

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Incidența cazurilor de COVID-19 este 2,78 în județul Brașov

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate