blog-logo

Iulia Vântur, gazdă a Festivalului Internaţional Cerbul de Aur

Iulia Vântur, gazdă a Festivalului Internaţional Cerbul de Aur

Iulia Vântur revine în România pentru a găzdui trei dintre serile pline de spectacol ale Cerbului de Aur. Actriţă si cântăreaţă, cu o carieră fulminantă în India, Iulia se va reîntâlni cu fanii din ţara noastră la Cerbul de Aur, în direct la Televiziunea Română. Vedeta îi va introduce pe cei 18 concurenţi în atmosfera Festivalului, dar si pe artistii care vor susţine recitaluri în spectacolele din 30, 31 august si 1 septembrie: Nicole Scherzinger, Amy Macdonald, James Blunt, Eleni Foureira, Edvin Marton, Loredana, Delia, Horia Brenciu & HB Orchestra, Flavius and Linda Teodosiu Show Band, The Motans si Carla’s Dreams.

Iulia Vântur va urca pe scena din Piaţa Sfatului alături de actorul italian Gabriel Garko, cunoscut publicului din România graţie rolului pe care l-a interpretat în serialul difuzat recent de TVR „Onoare si respect”. Cei doi artisti vor găzdui serile de concurs si Gala Festivalului Internaţional Cerbul de Aur.

Alte articole:   Activitate didactică suspendată la Gradinița cu program prelungit nr.1 din Brașov

Iulia Vântur, prezentatoare de televiziune, actriţă, model si cântăreaţă, si-a început cariera la 15 ani si a avut doar job-uri care i-au plăcut. Timp de 8 ani, a prezentat show-ul „Dansez pentru tine” împreună cu Ştefan Bănică Jr si a fost prezentatoare de stiri timp de 10 ani, din 2006 prezentând stirile în prime time si week-end. Iulia apare si într-o ipostază cu totul diferită, fiind prezentatoarea unui reality show de succes.

A primit numeroase premii pentru activitatea sa în televiziune, fiind cunoscută si pentru spectacolele susţinute la cele mai importante premii internaţionale din industria Bollywood în Thailanda si SUA, spectacole echivalente Oscarului American.

În 2008, Iulia îsi începe cariera internaţională, cu rolul din filmul Hollywoodian „Buraku” si se lansează cu succes în industria Bollywood cu filmul „O teri”. În 2011, Iulia debutează în teatru cu musical-ul inspirat din viaţa lui Toulouse Lautrec, în regia lui Horaţiu Mălăele, alături de George Ivascu. Anul 2018 îi aduce Iuliei un succes răsunător în India, cu primul ei videoclip „Every Night & Day” (videoclip realizat în colaborare cu artistul Himesh Reshammiya) si cu multe alte piese realizate în colaborare cu artisti de top din India.

Alte articole:   Se schimbă etichetele pentru clasa energetică a electrocasnicelor

Pe lângă toate aceste reusite profesionale, Iulia este cunoscută si pentru implicarea în campanii umanitare precum Let’s Do It Romania, susţinând Tree of Paper, victimele atacurilor cu acid si multe altele.

Desfăsurat în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Brasov, în anul Centenarului României si semicentenarului Cerbului de Aur, festivalul va avea un format special, cu o Gală Aniversară, două zile de concurs, o Gală a Festivalului, spectacolul România Centenar si evenimente adiacente.
La jumătate de veac de la prima ediţie a Cerbului de Aur, pe scena Festivalului vor susţine recitaluri James Blunt, Amy Macdonald, Andra, Delia, Horia Brenciu & HB Orchestra, Loredana, The Motans, Carla’s Dreams, Flavius and Linda Teodosiu Show Band, The Humans, Gigliola Cinquetti, Eleni Foureira, Edvin Marton si vedeta Galei, Nicole Scherzinger.

Alte articole:   28 februarie: 2.830 cazuri noi de infecții cu coronavirus. 108 la Brașov

Secţiunea concurs a Festivalului, va avea 18 protagonisti. Artisti din 15 ţări vor încerca să obţină Marele Trofeu al Festivalului Cerbul de Aur sau unul dintre celelalte premii.

Biletele pentru Festival sunt disponibile pe site-ul Eventim si în reţeaua partenerilor săi: Orange, Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Cărturesti, Diverta si Humanitas.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate