blog-logo

20 de milioane de euro pentru salvarea brandului Peneș Curcanul

20 de milioane de euro pentru salvarea brandului Peneș Curcanul

Brandul Peneș, deținut de producătorul de carne de curcan Galli Gallo, a fost achiziționat de Bravcod, într-o tranzacție în valoare de20 de milioane de euro. Tranzacția a fost finalizată de administratorul judiciar CITR în această vară, conform planului de reorganizare aprobat de creditoriîn procedura de insolvență a companiei.

Galli Gallo s-a redresat printr-un plan de reorganizarepropus șiimplementat de CITR, prin încrederea principalului creditor, CEC Bank, și a partenerului de afaceri, Bravcod, care a continuat relațiile comerciale cu Galli Gallo în procedura de insolvență și a achiziționat business-ul în această vară.

„Reorganizarea Galli Gallo este pentru echipa CITR un exemplu de succes în redresarea unui business local și salvarea unui brand românesc. Suntem bucuroși că am reușit să construim o punte între debitor și creditoriși că astfelam identificat, alături de ei, soluții eficiente de restructurare financiară și operațională a companiei. Nu am fi putut face acest lucru fără încrederea din partea partenerului comercial Bravcodși a creditorului majoritar, CEC Bank, care au crezut în planul propus și în viitorul Galli Gallo”, a subliniat  Alexandru Tănase, Senior Partner CITR și Managing Partner CITR Brașov.

Alte articole:   Intrare gratuită la Untold și Neversea 2021 pentru elevii care iau 10 la Bacalaureat

CITIŢI MAI MULTE AICI!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate