blog-logo

O conductă de apă s-a spart pe Dobrogeanu Gherea. Apa a ajuns până în Centrul Vechi și Răcădău

O conductă de apă s-a spart pe Dobrogeanu Gherea. Apa a ajuns până în Centrul Vechi și Răcădău

Conducta de alimentare cu apă de pe strada Dobrogeanu Gherea a suferit o avarie, miercuri după-amiază, a creat un crater în asfalt, iar apa s-a scurs pe ambii versanți ai dealului, ajungând pe Bulevardul 15 Noiembrie și în cartierul Răcădău.

În urma incidentului alimentarea cu apă a fost oprită temporar, însă pentru rezolvarea problemei a fost nevoie și de spargerea asfaltului, astfel că circulația rutieră a fost întreruptă pe o bandă de mers.

Echipele Companiei apa au reuși remedierea defecțiunii, iar locul intervenţiei a fost amenajat cu piatra sparta, urmând ca astăzi să fie asfaltat.

„Alimentarea cu apă pe străzile Dobrogeanu Gherea și Cincinat Pavelescu din municipiul Brașov a fost reluată în jurul orei 20.00 în parametri normali. Echipele Companiei au lucrat contracronometru și au reușit în cel mai scurt timp remedierea defecțiunii produse. Pentru rezolvarea problemei apărute în această după-amiază (n.r.-miercuri) a fost nevoie de spargerea asfaltului, dar locul intervenției a fost amenajat cu piatră spartă, urmând că mâine (n.r.-joi) să fie și asfaltat”, se arată într-un comunicat al Companiei Apa.

O avarie similară s-a produs, în aceeași zonă și acum aproximativ trei ani.

Alte articole:   Încep înscrierile la Evaluarea Națională 2023. Calendarul probelor ar putea fi afectat de greva din Educație

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate