blog-logo

Săcelean, arestat că și-a agresat concubina și pe fiica acesteia

Săcelean, arestat că și-a agresat concubina și pe fiica acesteia

Polițiștii din cadrul Săcele au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui localnic de 35 ani, care în noaptea de 7/8 august, în jurul orei 24.00, în timp ce se afla la domiciliul pe care îl împarte cu concubina sa și fiica lor minoră, în vârstă de 10 ani, pe fondul consumului de alcool, le-ar fi agresat fizic pe acestea, aplicându-le mai multe lovituri cu pumnii iar înspre fiica sa ar fi aruncat un lichid fierbinte.

„Cele două au avut nevoie de îngriji medicale. Ulterior medicul legist a concluzionat că leziunile suferite de mama ar necesita 5-6 zile pentru vindecarea, iar cele suferite de fiică, 12 – 14 zile. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul I.P.J. Brașov. Prezenetat instanței, aceasta a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile”, precizează polițiștii.

Alte articole:   26.01.2021 - 2.877 cazuri noi de infecție cu coronavirus. 132 la Brașov

Agresorul este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de violență în familie, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate