Pozele cu Cerbul îţi pot aduce o invitaţie la festival

Pozele cu Cerbul îţi pot aduce o invitaţie la festival

Organizatorii Festivalului Cerbul de Aur au pus la dispoziție invitaţii speciale pentru fanii evenimentului.

Ca să le câştige, doritorii trebuie să facă poze cu sigla renumitului Cerb de Aur şi să le încarce pe reţelele de socializare Facebook şi Instagram.

Sunt trei Cerbi. Unul este în Piaţa Sfatului din Braşov, acolo unde se va ţine, de altfel, şi festivalul, altul este la Bucureşti, în Centrul Vechi, lângă cladirea BNR, iar al treilea este în Constanţa, la cazinoul din Mamaia.

„Ca să câştigaţi invitaţii la festivalul Cerbul de Aur, trebuie să faceţi poze cu Cerbul, pe care să le urcaţi pe contul de Facebook sau Instagram, cu mesajul „Vino la Cerbul de Aur 2018″, urmat de hashtag #CerbulDeAur2018”, au transmis organizatorii.

Organizatori festivalului au anunţat lista concurenților înscriși în concurs, dar și artiștii care vor urca pe scena din Piaţa Sfatului.

Nicole Scherzinger, James Blunt, Amy Macdonald sau Edvin Marton sunt doar câţiva dintre invitaţii străini, iar printre artiştii români care vor susţine recitaluri se află Andra, Delia, Loredana şi Horia Brenciu.

Gala Festivalului Cerbul de Aur va fi prezentată de unul dintre cei mai cunoscuţi actori din Italia, Gabriel Garko, alături de Mădălina Ghenea.

Cerbul de Aur se va desfăşura în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov, şi va fi transmis în direct de Televiziunea Română.

Alte articole:   Un brașovean a amenințat că își detonează mașina într-o benzinărie din București
Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.