Urșii au ieșit la plimbare pe străzile din Făgăraș

Urșii au ieșit la plimbare pe străzile din Făgăraș

Doi pui de urşi au fost văzuţi, în noaptea de duminică spre luni, plimbându-se pe străzile din centrul municipiului Făgăraş, de către mai mulţi localnici.

Potrivit Făgărașul Tău, martorii au relatat că ar fi vorba despre doi pui de urs, care au fost văzuți pe strada Narciselor, DN1, strada Soldat Cristea Vasile (în grădina unui făgărășean), Inochentie Micu Klein, pe lângă Școala Gimnazială nr. 1, centrul semaforizat din oraș, strada Libertății și chiar în cartierul Vasile Alecsandri.

Mai mulţi făgărăşeni au sunat toată noaptea, la numărul de urgenţă 112, pentru a indica faptul că au văzut puii de urs pe străzile din oraş și în curtea unei societăți comerciale.

Alte articole:   VIDEO PSD Brașov: „Centrele de medicină primară sunt prioritatea noastră!”

Autoritățile susțin, însă, că este vorba despre un singur exemplar, sub vârsta de un an.

Potrivit autorităților prezența puiului de urs a fost semnalată pe strada Ghioceilor, pe Soldat Cristea Vasile, Doamna Stanca, Cânepii, Inului, Inochentie Micu Klein, Livezii, Bulevardul Unirii.

Echipe ale Jandarmeriei, AVPS Făgăraș, Poliției Locale, Poliției Naționale și ale ICAS au patrulat până dimineață în zonele indicate de localnici, însă acesta a fost de negăsit.

Potrivit autorităților, cel mai probabil acesta s-a retras la marginea orașului, pe câmp.

Foto: Fagarasul Tau

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate