Operațiune de salvare: Muncitor îngropat sub un mal de pământ

Operațiune de salvare: Muncitor îngropat sub un mal de pământ

12.57 „Un barbat de 37 ani, din comuna Bod, angajat al unei societati ce efectua lucrari la sistemul de canalizare pe DC 36, la aproximativ 1.3 km in extravilanul localitatii pe directia Feldioara – Crizbav, a fost surprins de alunecarea unui mal de pamant. S-a dispus intocmirea unui dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de neluarea si nerespectarea masurilor de sanatate si securitate in munca . La finalizarea verificarilor urmeaza a fi propusa solutie legala prin parchet”, au anunțat polițiștii.

12.38 UPDATE Din fericire, barbatul a fost scos, este conștient și a fost preluat de echipajul SMURD si i se acorda primul ajutor.

12.05 Inpectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov intervine în Feldioara, iesirea spre Crizbav, pentru salvarea unui bărbat care a fost surprins de un mal de pământ.

„Din informațiile pe care le deținem la această oră  acesta este semiconstient, este acoperit cu pământ până la gât.
S-au deplasat la fața locului un echipaj SMURD, autospeciala de descarcerare, containerul Multirisc si o autospecială de stins incendii cu apa si spuma”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, plt. major Luiza Dănilă.


Alte articole:   Autoturism răsturnat. Un pieton rănit
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap