blog-logo

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa: Președintele Iohannis, campion european la blocaje

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa: Președintele Iohannis, campion european la blocaje

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa consideră că sesizarea președintelui Iohannis la Curtea Constituțională, cu privire la delegarea atribuțiilor premierului, este un gest nejustificat, care vine în continuarea încercărilor repetate ale președintelui, de a bloca Guvernul și Parlamentul. De altfel, Klaus Iohannis este singurul președinte european care a respins mai mult de un sfert din actele normative adoptate de Parlament.

Președintele Iohannis a apelat la un gest nejustificat, care menține o stare de tensiune între puterile statului. După sesizări repetate la CCR pe diverse acte normative, acum apare și acest atac. Din păcate, domnul Klaus Iohannis arată, din nou, că îi sunt străine abordările constructive. Delegarea atribuțiilor pentru o scurtă perioadă de timp nu este o premieră în România. Este firesc în anumite momente ca acest lucru să se întâmple și nimeni nu a contestat acest lucru până acum. Președintele Iohannis are ca țintă obținerea celui de al doilea mandat, dar modul în care alege să își atingă acest obiectiv este cel puțin discutabil. Colaborarea instituțională, normalitatea relațiilor instituționale nu ar trebui afectate de interesele electorale ale președintelui Iohannis”, susține Răzvan Popa.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Incendiu la o casă din Moieciu
  1. Ai uitat nenea Razvan cum era cand erai ziarist fara bani in buzunar.Acum esti mare europarlamentar cu 6000 euro pe luna, gandesti si faci trunchiat totul numai sa iti salvezi scaunu. Rusinica!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.