Parcarea Regina Maria: o medie jenantă de 16 mașini pe oră au staționat aici în 2018

Parcarea Regina Maria: o medie jenantă de 16 mașini pe oră au staționat aici în 2018

Pentru a asigura conditii optime de plata pentru cei care utilizeaza Parcarea multietajata Regina Maria, situata langa Spitalul Militar, de saptamana viitoare se va putea plati si cu cardul. Aceasta este prima parcare publica din Brasov care ofera aceasta facilitate.

Pentru a putea instala noul sistem de plata, parcarea va fi inchisa pe tot parcursul zilei de 07.08. Aceasta parcare ofera 306 locuri de parcare, din care 10 locuri sunt destinate persoanelor cu dizabilităţi, 8 locuri pentru maşini electrice si 7 locuri pentru limuzine.  De asemenea, sunt amenajate si 29 de locuri pentru parcarea bicicletelor (20 la sol şi 9 la nivelul etajului tehnic).
In perioada 1 ianuarie – 1 august 2018 (212 zile) in parcare s-a inregistrat un trafic total de 81.129 autovehicule, adică aproximativ 383 de mașini pe zi, respectiv 16 mașini pe oră au staționat în parcare, cu mențiunea că există și o serie de abonamente.

Fără acestea din urmă, gradul de ocupare al parcării este de 5,23%, cu toate eforturile Primăriei de a desființa locurile de parcare din jurul acesteia, cum ar fi cele de vizavi de magazinul Star. Poate că una dintre explicații este și aceea că, din punct de vedere tehnic, parcarea a fost prost concepută, iar pentru ieșirea din parcare un ofer are nevoie de mai multe manevre pentru a lua curbele din interior….

Alte articole:   În următoarele zile vor începe etapele de dezinsecție, deparazitare și deratizare a domeniului public

La data de 1 august 2018 erau 179 de abonati, din care 20 abonamente riverani, 124 abonamente persoane fizice si 35 abonamente persoane juridice.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.