blog-logo

Steriu, primul pas spre conducerea PSD Brașov?

Steriu, primul pas spre conducerea PSD Brașov?

Deputatul Valeriu Andrei Steriu este cel mai nou membru al PSD Brașov: Biroul Permanent Județean al Organizației a aprobat în unanimitate, în această după-amiază, adeziunea parlamentarului.

Ne bucurăm să îl avem în mijlocul nostru pe Vali Steriu, i-am urmărit activitatea parlamentară de până acum și sunt convins că specializările sale și experiența sa vor aduce plusvaloare organizației”, declară Marius Dunca, președintele interimar al PSD Brașov, într-un comunicat de presă.

Pentru mine este o întoarcere acasă, atât geografic, cât și politic. Alături de colegii mei voi susține proiectele importante pentru brașoveni și români”, spus Valeriu Steriu.

Parlamentarul PSD va activa în Organizația Municipală, dar va face parte, de drept, și din Biroul Permanent Județean, în calitatea sa de parlamentar, se mai precizează, sec, în comunicatul de presă.

Newsbv.ro a anunțat încă de acum câteva săptămâni că Steriu va venit în conducerea PSD Brașov. Acesta este primul pas, iar ce a cerut Steriu să plece de la PMP la PSD, am scris AICI.

Alte articole:   Incendiu la o casă din județul Brașov

Până una-alta, Steriu trebuie să își închege o echipă în jurul lui, PSD la această oră fiind împorțit nu în două tabere, ci în mai multe fascii….

Distribuie dacă îți place!
  1. Vasilache Petre 5 august 2018, 12:41 PM

    Alt fripturist. Se apropie alegerile europarlamentare. Oameni care au activat ani si ani in PSD nu gasiti ?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate