ÎN DIRECT Ionel Fliundra, despre cum mai merg treburile la Primăria Ghimbav, după „dispariția” lui Toma Dorel

ÎN DIRECT Ionel Fliundra, despre cum mai merg treburile la Primăria Ghimbav, după „dispariția” lui Toma Dorel

Viceprimarul orașului Ghimbav, Ionel Fliundra, a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, cum funcționează treburile la Primărie, după ce primarul Toma Dorel a fost arestat, iar postul a fost preluat, interimar, de viceprimar.
Acesta spune că, în două luni și jumătate, s-au deblocat autorizațiile de construcție și certificatele de urbanism. Fliundra precizează că s-au blocat investițiile în obiecte de inventar și s-au dat drumul la investiții ce aduc dezvoltarea orașului.

Până la finele lunii iunie s-au încasat 21 milioane de lei și 7 milioane de lei cheltuieli. El a enumerat ce proiecte de investiții și ce zone vor fi asfaltate în Ghimbav.

Referitor la cadastrul general, făcut cu bani de la MADR, „printr-un program care nu este tocmai corent”, viceprimarul a afiramt că „topometriștii se feresc să lucreze pentru că sunt puțini bani și sunt proceduri care sunt foarte greoaie de decontare și plata se face la finele anului 2019, dar cu toate acestea am găsit o firmă care să execute aceste lucrări”.

Un alt subiect i-a vizat pe opt foști veterani de război, care au primit titlul de „Cetățean de onoare” al orașului la Zilele Orașului, precum și preotului care a inițiat construirea bisericii cu cupola de aur…

Fliundra a mai precizat că astăzi s-au semnat și contractele de atribuire a locuințelor sociale, după un timp îndelungat de evaluare a dosarelor.

Alte articole:   Violența cibernetică pe rețelele sociale va fi incriminată

Referitor la policlinică, edilul a afirmat că se reactualizează studiul de fezabilitate, pentru că sunt cinci compartimente care s-au luat din clădirea respectivă, mai trebuie un hol de așteptare și trebuie pus la punct sistemul și traseul de evacuare în caz de incendiu, dar că vrea ca până la finele anului policlinica să funcționeze.

De asemenea, Fliundra spune că s-a aprobat ca Ghimbavul să intre în rețeaua de transport în comun metropolitană, ce va fi deservita de RATBV SA. Nu va fi doar o trecere pe DN1, cu o stație, ci și în interiorul localității.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.