blog-logo

Alertă la Bran, unde un grup este prosibil să aibă toxiinfecție alimentară

Alertă la Bran, unde un grup este prosibil să aibă toxiinfecție alimentară

22.35 Comisarul șef regional Sorin Susanu ne-a confirmat că se va da decizie de închidere a activității la această unitate turistică. Deocamdată nu avem alte amănunte referitoare la ce a stat la această decizie. De asemenea, reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță au anunțat că patru copii și un adult au fost transportați la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov.

20.27 „Referitor la situatia semnalata la o unitate turistica din Bran, facem precizarea ca a existat un apel la 112 prin care se semnala ca mai multe persoaare acuza dureri abdominale. La ora actuala intervin cadrele medicale si mai multe persoane au fost transportate la spital. Politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice s-au sesizat din oficiu cu privire la cele semnalate, iar impreuna cu specialisti din cadrul altor instititii cu atributii in domeniu vor demara, chiar in aceasta seara, verificari la acea unitate”, au precizat polițiștii.

Alte articole:   Incendiu la o șură din localitatea Moieciu de Jos

20.00 Inspectoratul  pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov a fost alertat să acorde primul ajutor în cazul unui grup de turișit cazați la o pensiune din comuna Bran.

Potrivit primelor informații, este vorba desăre șase copii și un adult cazați la vila Alisa, din Bran, care prezintă simptome de toxiinfectie alimentara. În unitatea de cazare sunt 32 de copii acolo. La fața locului intervin un echipaj SMURD si trei echipaje ale Ambulantei.

Contactat de newsbv.ro, comisarul regional de la Protecția Consumatorului, Sorin Susanu, ne-a declarat că o echipă de la instituție este în drum spre vila respectivă, pentru a verifica – în cazul in care se confirmă toxiinfecția alimentară – dacă problemele au apărut de aici sau din altă parte.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.