blog-logo

Compania Națională de Investiții va reface podul de la Comăna

Compania Națională de Investiții va reface podul de la Comăna

Primarul comunei Comăna, Viorel Grusea, a anunțat că a bătut palma cu conducerea Companiei Naționale de Investiții (CNI).

„Astăzi, la recomandarea domnului președinte al Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, am fost prezent la București la Compania Națională de Investiții, instituție căreia țin să îi mulțumesc pentru faptul că într-un timp foarte scurt a înțeles situația disperată în care se află comuna noastră și, prin urmare s-a hotărât aprobarea finanțării și semnarea contractului de execuție a lucrării podului in cursul lunii august. Mulțumesc pe aceasta cale domnului director Cefalan Adrian si tuturor celor care au contribuit si vor contribui in continuare pentru executarea podului peste Raul Olt”, spune primarul Grusea.

Alte articole:   Premierul Cîțu a revocat ordinul Ministerului Sănătății cu noile criterii de carantinare a localităților

Un pod nou ar costa 19 milioane de lei

Şoferii circulă în prezent pe ruta ocolitoare care urmează traseul Comăna de Jos – Hoghiz – Ungra – Crihalma, iar sătenii din Crihalma pot ajunge în Comăna de Jos doar făcând un ocol de aproape 20 de kilometri, în loc de 4 kilometri. Pentru reabilitarea sau refacerea acestui pod, Consiliul Judeţean Braşov a solicitat Guvernului alocarea sumei din fondul destinat combaterii efectelor calamităţilor naturale.

Potrivit vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Gabor, valoarea lucrărilor la podul de la Comăna este de aproximativ 16 milioane de lei fără TVA (aproximativ 19 milioane de lei cu TVA).

Alte articole:   Cătălin Nan (FNAP): Vocea părinților trebuie să ajungă la decidenții din instituțiile statului

În cererea formulată către Guvern, administraţia judeţeană, prin care se solicită alocarea sumei necesară reconstruirii acestuia, precizează că a fost vorba de o calamitate naturală.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate