blog-logo

Se pare că se va reface total pietonalul din Cartierul Valea Cetăţii

Se pare că se va reface total pietonalul din Cartierul Valea Cetăţii

Veşti bune pentru locuitorii din cartierul valea Cetăţii. Primarul George Scripcaru a anunţat că pietonalul din Răcădău, aflat într-o stare avansată de degradare, va intrat în reparație capitală.

„Suntem aproape de finalizare a documentației tehnice și de execuție, pentru a intra într-o refacere totală a zonei. Mă refer inclusiv la reabilitarea fântânilor arteziene și să începem cât mai rapid și lucrările de refacere ale acestui pietonal”, a afirmat Scripcaru.

Chiar şi consilierii locali PSD au anunţat la începutul anului că refacerea pietonalului este pe lista lor de priorităţi din acest an.

Anul trecut, viceprimarul Laszlo Barabas spunea că în urma unui concurs de soluţii urmează a se pregăti şi proiectul de reabilitare a pietonalului din cartierul Valea Cetăţii. „Pentru această alee se va discuta, dacă este cazul,  inclusiv de schimbarea în întregime a pavajului, care acum este din plăci ceramice”, a mai spus viceprimarul. Deşi existau şi anul trecut bani pentru acest obiectiv, nu s-a făcut nimic.

Alte articole:   Călugăr anchetat pentru că ar fi îmbătat doi minori și i-ar fi supus la perversiuni sexuale

În Valea Cetății au existat fortificații dacice, demolate însă în anii 1980 cu prilejul construirii unui nou cartier de blocuri. Pierderile pentru istoria Brașovului și a culturii dacilor sunt inestimabile.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate