blog-logo

Handbal: Junioarele de la ACS Transilvania au o nouă antrenoare

Handbal: Junioarele de la ACS Transilvania au o nouă antrenoare

Clubul Sportiv Transilvania Brașov a mai dat o lovitură de imagine. Trupa de sub Tâmpa s-a înțeles cu fosta jucătoare a echipei naționale a României și a formațiilor Cetate Deva, Universitatea Jolidon Cluj și Corona Brașov, aceasta urmând să ocupe funcția de antrenor principal al echipei de junioare III a Clubului Sportiv Transilvania Brașov.

Carmen Cartaș (foto), una dintre cele mai constante jucătoare care au evoluat de-a lungul timpului în liga națională, are în palmares o semifinală de Cupa EHF în anul 2016 și două medalii de bronz în Liga Națională în 2013 și 2016. În sezonul 2011 a fost cea mai bună marcatoare a campionatului cu 230 de goluri marcate, ea repetând isprava în anul 2014 când a câștigat titlul de golgheteră cu 205 goluri înscrise.

Alte articole:   Proiectul privind reducerea de 50% la transportul studenţilor, în dezbatere publică

Carmen Cartaș a evoluat pentru naționala României în 31 de jocuri și a marcat 33 de goluri, în 2011a participat cu echipa națională a României la Campionatul Mondial din Brazilia. Fosta jucătoare în vârstă de 33 de ani, născută la Constanța, își începe aventura în antrenorat la ACS Transilvania Brașov.

„Este o provocare pentru mine. Îmi doream foarte mult să rămân în lumea handbalului și sunt fericită că cei de la Transilvania s-au gândit la mine și mi-au oferit această oportunitate. Sunt nerăbdătoare să încep și abia aștept să le cunosc pe fete. Mă bucură și faptul că le voi avea colege pe Moni Gogârlă și pe Alina Șorodoc, două fete cu care am colaborat foarte bine și cu care mă înțeleg. Sper să facem lucruri frumoase împreună, să creștem și să reușim să formăm o echipă frumoasă și care să practice un handbal plăcut ochiului”, a declarat noua antrenoare a formației de junioare III de la ACS Transilvania Brașov, Carmen Cartaș.

„Mă bucur că ne-am înțeles cu Carmen. Este o persoană extraordinară, am primit referințe
foarte bune despre ea și sunt convins că împreună vom face o treabă minunată. Are toată
încrederea mea, iar venirea ei in echipa noastra completeaza lotul de antrenori de mare
valoare de la Transilvania Brasov”, a declarat și directorul clubului ACS Transilvania
Brașov, Marius Fetti.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate