Copilul dispărut în apele Berivoiului, de negăsit. Căutările au fost extinse și pe râul Olt

Copilul dispărut în apele Berivoiului, de negăsit. Căutările au fost extinse și pe râul Olt

Copilul în vârstă de cinci, dispărut în apele învolburate ale Berivoiului vineri după-masa, este căutat de trei zile de autorități, însă nu a fost găsit nici până acum.

Pompierii făgărășeni, împreună cu scafandrii ISU Mureș și ISU Covasna, au reluat duminică dimineață căutările, în condițiile în care primele două zile de căutări au fost zadarnice.

Vineri, echipele de intervenție au continuat căutările copilului dispărut, până în jurul orei 21.00, însă din cauza întunericului, acestea au fost oprite.

Sâmbătă, scafandri, dar și ofițeri și subofițeri ISU au scotocit toată zona Berivoiului. Mai mult, căutările au fost extinse și pe râul Olt, până la barajul Olteț.

Căutările au fost reluate duminică dimineața, de un echipaj de patru subofițeri, care cu ajutorul unei bărci pneumatice au verificat cursul râului Olt, până la barajul de la Dridif, dar au periat și toate malurile apei, însă fără niciun succes.

În jurul orei 17.00, din cauza condițiilor meteorologice, echipajele de căutare s-au retras.

Copilul dispărut provine dintr-o familie sărmană cu șase copii, dintre care patru crescuți doar de tată, care este invalid de un picior, mama murind anul trecut, din cauza unei boli incurabile, iar doi aflați într-un centru de plasament.

Amintim că băiețelul se afla într-un atelaj cu tatăl său vineri și au încercat să traverseze pârâul, care avea nivelul crescut din cauza ploilor. Atelajul s-a răsturnat, iar copilul de 5 ani a fost luat de ape.

Alte articole:   Trei proiecte de peste 300 de milioane de euro, finanțate din fonduri europene

Foto: SalutFagaras

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.