blog-logo

Copil de cinci ani, luat de ape după ce o căruță s-a răsturnat în râul Berivoi (Video)

Copil de cinci ani, luat de ape după ce o căruță s-a răsturnat în râul Berivoi (Video)

Un bărbat din Făgăraș, a încercat, vineri după-amiaza, să traverseze râul Berivoi, într-o căruță tractată de cal, împreună cu cei 4 copii ai săi.

Omul și-a dat seama că apa este foarte mare și a încercat să întoarcă atelajul hipo, moment în care acesta s-a răsturnat, iar unul din copii a fost luat de ape.

„Copilul de 5 ani se afla împreună cu tatăl sau și 3 frați și au încercat să treacă râul Berivoi cu o căruță tractată de cal. Văzând că apa este adâncă și prezintă un curs rapid, tatăl a încercat să întoarcă atelajul hipo, moment în care s-a răsturnat. Toate persoanele au reușit să ajungă la mal, mai puțin minorul care a fost luat de ape. La fața locului sunt mai multe echipaje ISU și echipaje ale Politiei Municipiului Făgăraș, care intreprind actiuni de căutare și menținere a ordinii și liniștii publice în zonă.“, potrivit subcomisar Ionuț Marin de la IPJ Brașov.

La fața locului au intervenit 18 ofițeri și subofițeri ISU. De asemenea s-a solicitat ajutorul scafandrilor de la ISU Mureș și ISU Covasna pentru a-l căuta pe copil.

“Colegii de la Făgăraș intervin pentru căutarea și salvarea unui minor cazut într-un pârâu din Făgăraș, undeva în zona fostului combinat.  Minorul se afla într-un atelaj cu un adult, încercau să traverseze pârâul, care avea nivelul crescut din cauza ploilor.  Din nefericire, acesta a căzut.  Colegii mei au început căutarile în avalul zonei în care acesta a cazut” a declarat Luiza Dănila, purtător de cuvânt ISU Brașov.

Echipele de intervenție au continuat căutările copilului dispărut, până în jurul orei 21.00, însă din cauza întunericului, acestea au fost oprite.

Alte articole:   Se rezolvă problema banilor la buget. Guvernul PNL, USR-PLUS, UDMR a fixat un plan de amenzi!

Scafandrii ISU Mureș și ISU Covasna au rămas în Făgăraș iar sâmbătă, împreună cu echipele ISU, vor relua căutările.

Video: fagarasultau.ro

 

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.