blog-logo

Un brașovean a furat nouă inele de aur dintr-un magazin din Coresi

Un brașovean a furat nouă inele de aur dintr-un magazin din Coresi

Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Brașov, a fost reținut de polițiștii brașoveni, marți, imediat după ce a sustras nouă inele din aur, dintr-un magazin situat în incinta Coresi Shopping Resort.

Bărbatul a profitat de faptul că ușa de acces a magazinului nu era asigurată și a furat bijuteriile, în valoare de aproximativ de 14.000 lei.

„S-a stabilit că, în cursul aceleiași zile, în jurul orelor 12.00, a sustras din vitrina unui magazin amplasat în incinta complexului comercial Coresi, nouă inele din aur de 14 K, profitând de neasigurarea ușii de acces în incinta magazinului”, a precizat Ionuș Marin, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.

Poliţiştii au reuşit recuperarea integrală a bijuteriilor, care au fost predate proprietarului.

Alte articole:   Educație Juridică Brașov - Consiliul Concurenței. Măsuri de punere în aplicare a Regulamentului privind promovarea echității și a transparenței pentru întreprinderile utilizatoare de servicii de intermediere online

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore. El este cercetat în continuare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Foto: arhiva/cugetliber.ro

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate