Biciclist rănit grav după ce a fost lovit cu portiera de un șofer neatent

Biciclist rănit grav după ce a fost lovit cu portiera de un șofer neatent

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, a ajuns la spital, după ce a fost lovit de către o portieră a unei maşini, deschisă de şofer fără să se asigure.

Acesta se deplasa, marți dimineața, pe bicicletă, pe strada Teiului din municipiul Făgăraş, când brusc, în faţa sa o persoană a deschis portiera unei maşini. Bărbatul nu a mai putut evita impactul.

„Un bărbat de 35 de ani, din județul Brașov, a condus și parcat un autoturism pe strada Teiului din municipiul Făgăraș, iar la coborârea din autoturism a deschis portiera fără să se asigure, moment în care a acroșat un bărbat în vârstă de 43 de ani din municipiul Făgăraș, care circula în calitate de biciclist în aceeași direcție. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a biciclistului care a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri”, a explicat şeful Serviciului Cabinet din cadrul IJP Braşov, subcomisar Ionuţ Marin.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Foto: arhiva

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap