blog-logo

Bărbat arestat după ce a încercat să-și violeze nepoata de doar 7 ani

Bărbat arestat după ce a încercat să-și violeze nepoata de doar 7 ani

Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, a fost arestat, miercuri, după ce a încercat să întreţină relaţii sexuale cu nepoata de doar 7 ani.

Fapta a fost comisă vinerea trecută, pe un teren viran de pe strada Emanoil Bernfeld.

Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

„La data de 13.07, în jurul orelor 19.15, în timp ce se afla pe un teren viran amplasat pe strada Emanoil Bernfeld din municipiul Braşov, un bărbat în vârstă de 30 ani a încercat să întreţină relaţii sexuale normale, prin constrângere, cu o minoră în vârstă de 7 ani, cu care se află în relaţii de rudenie. Activitatea infracţională a fost întreruptă de un martor, care a fost alertat de ţipetele minorei. Acesta l-a imobilizat pe suspect şi a anunţat organele de poliţie. În urma probelor administrate în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, faţă de suspect s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore. Ulterior, în data de 17 iulie, Judecătoria Braşov a emis pe numele său mandat de arest preventiv pentru 30 zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol,” a precizat Ionuţ Marin, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii faptei şi dispunerii măsurilor legale.

Alte articole:   Educație digitală pentru 200 de femei vulnerabile din Gârcini prin proiectul „Centru Digital pentru Femei”

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!
  1. Imediat si Brasov va ajunge faimos ca Vaslui. Brasov e plin de moldoveni in special soferi de la RATBV.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate