blog-logo

Ultimele noutăți despre Liceul sportiv și Sala multifuncțională din Bartolomeu

Ultimele noutăți despre Liceul sportiv și Sala multifuncțională din Bartolomeu

Liceul sportiv se va muta de la Poarta Șchei pe locați fostului liceu de alimentație publică de la Uzina 2. Cursurile vor începe în noua locația începând din acest an.

„Sunem în faza finală. Pentru atletism nu am apucat să montăm și o pistă de tartan, am făcut o pistă din asfalt, dar peste aceasta vom aplica tartanul după ce începe activitatea efectivă. La solicitarea liceului și prezentarea unui studiu, la prima ședință de Consiliu Local sau la rectificarea de buget, vom aloca sumele necesare pentru aplicarea tartanului și vom extinde dotările necesare și pentru aceeastă activitate, odată cu modernizarea și lucrările care vor avea la Stadionul Carpați. Această bază sportivă va avea o dublă funcțiune, și pentru activitățile specifice ale clubului Corona, dar și pentru elevii Liceului sportiv”, a declarat astăzi primarul George Scripcaru.

Alte articole:   Cuza Vodă, familia Mureșenilor și Unirea de la 1859

Edilul a precizat că a fost lansată licitația pentru etapele premergătoare pentru sala multifuncțională din Bartolomeu, la ieșirea spre Sibiu.

„Estimăm ca valoarea aceste investiții să fie în jur de 20 și ceva de milioane de euro. După execuția Studiului de oportunitate și a celui de fezabilitate ne vom apleca asupra investiției propriu zise și sigur în zona la care facem referire, de câteva hectare, vom amenaja un complex multifucnțional. Pentru această zonă, noi am făcut o solicitare Ministerului Educației prin care le-am propus să preluăm cluburile sportive care sunt într-o situația ambigua din punct de vedere juridic. CSS Brașovia este într-o stare așa cum este. Nu putem face investiții într-o bază care este a altcuiva. Astfel, dacă vom primi de la miniser baza, acolo va exista o continuitate cu viitoarea sală multifucnțională și putem dezvolta un complex sportiv. Nu am primit niciun răspuns din partea ministerului nici acum și vedem cu toții cum se degredează. Nu sunt fericiți nici copii, nici părinții și nici antrenorii și este păcat pentru că CSS a dat foarte mulți sportivi de valoare. E păcat că nu se poate investi acolo. Zona respectivă poate fi foarte bine amenajată și modernizată”, a mai declarat Scripcaru.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate