blog-logo

Mesaje anticorupție și anti-PSD pe străzile din oraș (Foto)

Mesaje anticorupție și anti-PSD pe străzile din oraș (Foto)

Zeci de mesaje anticorupție, au apărut peste noapte, în mai multe zone din oraș, pe trotuare, unele postate și în fața sediului partidului aflat la guvernare.

Mesajele, scrise cu cretă colorată pe trotuare şi carosabil, au apărut în noaptea de luni spre marți.

Gestul a fost făcut în așteptarea mișcării politice de marți, care putea implica emiterea unei ordonanțe de urgență, prin care Liviu Dragnea va scăpa de condamnările penale.

Mesajele anti-PSD și anti-Dragnea au putut fi văzute pe strada Mureșenilor, în fața sediului PSD, în Piața Sfatului, în Centrul Civic, pe Calea București, la terminalul RAT Poienelor şi la cel de pe Saturn, dar şi în mai multe stații RATBV și în alte locuri.

Alte articole:   ÎN DIRECT Conferință de presă la PNL Brașov

Strada Mureșenilor a fost pavată cu mesaje de felul: „Orțan apără hoția”, „Chiriac apără hoția”, „Mînzatu apără hoția”, „M.V. Popa apără hoția”.

În fața sediului PSD, protestarii au scris „PSD trădează România”.

Mesajele împotriva corupţiei, cum ar fi „Viorico, nu mai fi incompetentă și obedientă”, „PSD trădează un popor pentru un infractor” , „Guvernare proastă, emigrarea noastră”, „PSD fură România”, „PSD apără hoţia”, „Viorico, nu ceda, e în joc şi pielea ta”, „Jos Guvernul mafiot!”, „Legi pentru toţi, nu pentru hoţi”, „Fără OUG” au fost scrise în aproape toate cartierele Braşovului.

Astfel de mesaje au apărut în București și Sibiu, pe bannere și panouri publicitare.

Alte articole:   RATBV va achiziționa un autoturism electric pentru monitorizarea circulației autobuzelor din Brașov

În spațiul public s-a vehiculat că Executivul ar fi intenționat ca în ședința de Guvern de marți, să adopte o Ordonanță de Urgență pentru grațierea și amnistierea unor fapte penale.

 

Foto: Gmedia.ro/europafm.ro

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.